THUIS CADEAU

Even voorstellen

Mijn naam is Maartje Alkemade en ik ben 27 jaar. Ik ben nu ongeveer 2.5 jaar vrijwilliger bij Stichting thuishuisSinds dit jaar ben ik coördinator van de Thuis Cadeau.

Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een goede maatschappij samen met mijn mede-vrijwilligers. In het dagelijks leven werk ik in een laboratorium waar ik onderzoek doe naar kanker.

THUISHUIS CADEAU

Het initiatief van de Thuis Cadeau is geboren in 2020. De vrijwilligerscoördinator heeft samen met de vrijwilligers van Thuishuis Winkel dit initiatief bedacht tijdens de algehele lockdown die heel Nederland heeft getroffen als gevolg van de Corona epidemie.

Doel van de Thuis Cadeau is om ouderen (60+) die het afgelopen jaar iets naars hebben meegemaakt een hart onder de riem te steken. De Thuis Cadeau laat zich zien rond bepaalde feestdagen en/of bij speciale evenementen zoals de bloemencorso van Winkel of de floraliadagen van Nieuwe Niedorp.

In elk dorp is er een contactpersoon die uit hun grote sociale netwerk mensen aandragen voor de Thuis Cadeau. Daarnaast kunnen mensen via facebook, via whatsapp 06-24497094 of via de mail naar info@thuishuiswinkel.nl mensen opgeven die een opstekertje kunnen gebruiken.

Een leuk feitje is dat in de decembermaand onze vrijwilligers wel 100 attenties rondbrengen! De vrijwilligers van Thuis Winkel pakken de attentie in en samen met de contactpersonen uit de dorpen worden de pakketjes aan huis bezorgd.

Het werkveld bestaat uit de dorpskernen: Barsingerhorn, De Strook, Haringhuizen, Kolhorn, Kreil (gedeeltelijk), Lutjewinkel, Moerbeek (Morrebok), Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Terdiek, ’t Veld, Verlaat, Winkel en Zijdewind.

THUIS CADEAU

Copyright © 2023 Thuishuiswinkel.nl. All rights reserved.

06-24497094