CutAZs5E1nMWpVVIUWQA--1--osni9

Thuis bezoek

Mijn naam is Lida de Jong en een aantal van u kent mij omdat ik eerder vrijwilligers coördinator was bij de Stichting. Zoals u hebt kunnen lezen zijn de activiteiten van de Stichting anders vorm gegeven. Ik zal mij vooral richten op het bezoeken van alleenstaande ouderen in gemeente Hollands Kroon die graag contacten met leeftijdsgenoten willen, maar door omstandigheden dit moeilijk alleen kunnen realiseren.

Het doel van het Thuisbezoek is om uw netwerk te verbeteren en waar mogelijk uit te breiden. De vrijwilligers kunnen daar een handje bij helpen.

Hoe werkt het Thuisbezoek? Wanneer u wel wat hulp kan gebruiken om weer onder de mensen te komen belt u met de coördinator van de Stichting. Zij geeft mij uw naam, adres en telefoonnummer door. Ik neem dan contact met u op wanneer een koppie kan komen doen. Ik hoor graag van u welke vragen en behoeften er leven en of een vrijwilliger een rol kan spelen. Wanneer ondersteuning op prijs wordt gesteld, dan zorg ik ervoor dat u op korte termijn bezoek krijgt van een vrijwilliger.

Wat belangrijk is voor u te weten

– Uw wensen en behoeften staan centraal.

– Mijn doel is om met u te kijken wat van die wensen en behoeften gerealiseerd kan worden.

– De vrijwilligers zijn op de hoogte van de activiteiten die in Winkel e.o. voor ouderen worden georganiseerd en proberen u daarvoor te interesseren .

Ik hoop door het Thuisbezoek

– Dat u nieuwe vrienden gaat maken

– Er meer plezier in het leven is

– U langer zelfstandig kan blijven wonen

– Weet dat er mensen zijn die aan u denken

– Eenzaamheid wordt erkent en dat er wat aan wordt gedaan.

Ik hoop u snel te ontmoeten, hartelijke groet Lida de Jong

open, sign, beach-966315.jpg

Copyright © 2023 Thuishuiswinkel.nl. All rights reserved.

06-24497094